| Autor |
Wiadomość |
Anonim
|
# Posted: 12 Lip 2010 21:53
Odpowiedz
Ja na te dolegliwosci mam sposob taki: noga pod lodowata bierzaca wode i potrzymac tak 10 sek. i juz ulga na 30 min co daje zasnac!
|
|
|
Anonim
|
# Posted: 17 Lip 2010 01:22
Odpowiedz
Moja babcia twierdzi ze najlepsze na to (doraźnie oczywiście) jest zastosowanie kremu nivea muszę sprawdzić
|
Kobra
|
# Posted: 20 Sty 2011 14:21
Odpowiedz
Witam, też to mam Mój sposób jest prosty po prostu wstaje z łóżka i moczę stopy pod strumieniem zimnej wody, a potem ide i normalnioe zasypiam... ... Jeszcze nie wiem czym to spowodowane ale się dowiem, z tego co widzę nie na polskich stronach...
|
Anonim
|
# Posted: 24 Sty 2011 19:02
Odpowiedz
kochani,moj malzonek od 2-3 m-cy.cierpi na"small fibre neuropatis",krocej to choroba zwiazana z niefunkcjonowaniem cienkich delikatnych nerwow.Objawia sie bolem dloni,stop,zmianami w odczuciu temperatury,(zimno,goraco),mimo,ze temperatura sie nie zmienia,ciezkie stopy z odczuciem opuchniecia,mimo,ze nie ma takowego,brak czucia w dloniach,czesciowe,ma problemy z motoryka!Przebadany byl wzdluz i wszerz,wszystkie badania,cukrzyca wykluczona,choroba ta,jej symptomy mina po dluuuuugim czasie i wymaga dlugiego leczenia i oczywiscie brania lekow. Moze ktos wie,cos wiecej,obczytalam rozne przeklady artykulow,ale staram sie zrozumiec i umiec tez funkcjonowac z tak chorym mezem. Mieszkamy w niemczech,wiec mamy dostem,mam nadzieje do nowinek medycznych. Napiszcie cos,zebym nie zwariowala!,moj mail.-barbarafrey@wp.pl
|
caroline
|
# Posted: 10 Lut 2011 15:55
Odpowiedz
mam ten sam problem od dziecka co wszyscy wypowiadający się powyżej, ale widze, że nie ma na to żadnego sposobu oprócz tej wit b12?
|
skalpel
|
# Posted: 20 Lut 2011 22:23
Odpowiedz
Czy wreszcie znajdzie się ktoś kto znajdzie sposób na na gorące stopy,łydki?Czy medycyna,znachorstwo czy inni nie są w stanie nic poradzić?Może być nawet za kasę byle pomogło.Błagam.
|
mir
|
# Posted: 31 Mar 2011 20:24
Odpowiedz
mnie też to dręczy ponoć to kręgosłup
|
|
|
mir
|
# Posted: 31 Mar 2011 20:25
Odpowiedz
ponoć nerwy są uciskane miałam zabiegi i nic nie pomog ło
|
Anonim
|
# Posted: 30 Kwi 2011 12:22
Odpowiedz
też to mam, ale jeszcze nie próbowałem tej wit b12. zobaczymy czy coś pomoże.
|
Anonim
|
# Posted: 12 Cze 2011 20:13
Odpowiedz
witam, z podobnymi objawami uczucia" gorących zapiętych butów narciarskich", wiecznym machaniem nogą aby nieco schłodzić, brakiem diagnozy od 2 lat prosze czytających to specjalistów o pomoc...poradę
|