| Autor |
Wiadomość |
biedroneczka
Użytkownik
|
# Posted: 27 Maj 2008 06:44
Odpowiedz
Witam. mam problem.miesiączka opóźnia mi się już trzeci dzień.nie wiem czym jest to spowodowane.ostatnio denerwowałam się sporo i może to jest przyczyna. denerwuje się bardzo mocno. co mam robić?? iść do lekarza czy wykupić testy ciążowe do wykluczenia tego najgorszego??
|
|
|
mycha
|
# Posted: 27 Maj 2008 11:34
Odpowiedz
Hej. Trzydniowe opóźnienie to nic takiego, nie powinnaś sie martwić zbytnio, wiem co mówię, mi zdaża się dość często. A stres i alkohol nierzdko mmają wpływ na cykl miesiączkowy. Poczekaj jeszcze ze 4 dni, jak się okres nie pojawi to wtedy zrób test ciążowy, a jak wyjdzie negatywnie to idz do ginekologa, może coś ci przepisze na uregulowanie cyklu. Pozdrawiam
|
biedroneczka
Użytkownik
|
# Posted: 27 Maj 2008 11:59
Odpowiedz
dzięki za odpis:) mam nadzieję że skończy się szczęśliwie. pozdrawiam
|
Anonim
|
# Posted: 11 Mar 2009 12:27
Odpowiedz
witam. Mam problem. od 8 dni nie mam miesiączki....ostatnio bralam bardzo silny antybiotyk i chorowałam.....czy to moze byc tym spowodowanym.....??
POdkreśle że nie miałam żadnego kontaktu fizycznego......
|
Anonim
|
# Posted: 14 Maj 2009 05:58
Odpowiedz
Cześc mam pytanie spóznia się mi okres 6dzień czym to może być spowodowane??ale mam od 4dni bóle brzucha...odpiszcie
|
Monisiaczek;*
|
# Posted: 14 Cze 2009 03:03
Odpowiedz
Hey nie martw się,boleści brzucha przypominają o tym,że miesiaczka nadchodzi tak ja twierdze,bo przechodzę przez to co miesiąc,,,,pozdrawiam
|
lidiadzygala@wp .pl
|
# Posted: 26 Lut 2011 17:45
Odpowiedz
mam problem .juz od 2 miesiecy niemam miesiAczki ale 2 miesiace temu przeszłam silny stres niewiem co robic///
|
|
|
Inga999
|
# Posted: 10 Kwi 2012 18:29
Odpowiedz
witam spóźnia mi się okres 9 dni. Czy możne to być spowodowane przyjmowaniem leków antybakteryjnych i na płuca? od kilku dni mam bóle brzucha pomóżcie!!
|
Cyklop
|
# Posted: 14 Kwi 2012 22:40
Odpowiedz
jeśli współżyjesz - zrób test ciążowy - dostępny w każdej aptece - tak by nie zażywać leków potencjalnie szkodliwych (zamiana leków przez lekarza ewentualnie). Piszę bo to jest dość ważne.
Jeśli nie współżyjesz - stres, choroby, gorączka mogą rozregulować cykl. Wskazana ewentualna kontrola ginekologiczna i USG..
|