| Autor |
Wiadomość |
aga2702k
Użytkownik
|
# Posted: 28 Maj 2008 01:23
Odpowiedz
Od 3-ech dni w trakcie oddawania moczu chodzi o końcową fazę siusiania strasznie mnie boli i piecze bardzo dziwne uczucie a dzisiaj zauważyłam ogromna ilość wydzieliny. Do lekarza mi ciężko dostać ponieważ jestem za granica dlatego pisze do was i proszę o jak najszybszą odpowiedz. Pozdrawiam.
|
Anonim
|
# Posted: 28 Maj 2008 15:35
Odpowiedz
Sprobuj pic bardzo duze ilosci cranberry juice (po polsku to jest chyba sok z czerwonej borowki). Albo pogadaj z aptekarzem - moze sprzeda jakis lek bez recepty? Wyglada to na infekcje cewki moczowej i chyba bardzo pozadane bylaby zbadanie moczu w laboratoruim. Jesli stan zapalny przeniesie sie na wyzsze pietra ukladu moczowego (z nerkami wlacznie) to moze byc zle. Moze zatem nalezaloby pojsc do lekarza? R.
|
Anonim
|
# Posted: 28 Maj 2008 16:15
Odpowiedz
Hmmm... wlasnie znalazlem informacje (http://en.wikipedia.org/wiki/Cranberry#Potential_ health_benefits) ze cranberry juice ma bardzo ograniczone wlasciwosci leczenia infekcji drog moczowych u kobiet.
Wszystkie witryny medyczne na webie zalecaja niezwloczna wizyte u lekarza, badanie moczu i prawdopodobnie kuracje antybiotykiem.
R.
|
aga2702k
Użytkownik
|
# Posted: 29 Maj 2008 03:24
Odpowiedz
Bardzo dziękuje wam za odpowiedzi.pozdrawiam.
|
Jerzy
Użytkownik
|
# Posted: 29 Maj 2008 12:45
Odpowiedz
Polecam artykuł - infekcje układu moczowego
|
mdd
|
# Posted: 31 Mar 2009 01:34
Odpowiedz
Cranberrry juice to sok z zurawin
|
Anonim
|
# Posted: 25 Maj 2009 12:27
Odpowiedz
lek urinal bez recepty zawiera sok z żurawin duże opakowanie 44 tabsy kosztują 44zł i niestety nie zawsze pomaga brałam to i boli jeszcze bardziej w końcowej fazie siusiania w dodatku pojawiła się nie wielka ilości krwi i jakieś białe grudki
|
ewunia1234
|
# Posted: 16 Sier 2009 11:19
Odpowiedz
ja mam to samo ale nie mam krwi w moczu tylko mnie piecze dokładniejh w konicowej fazie siusiania poszła bymz tym do urologa
|
Anonim
|
# Posted: 12 Sty 2010 00:41
Odpowiedz
ja wlasnie umieram z tego powodu...
|
Anonim
|
# Posted: 18 Sty 2010 22:55
Odpowiedz
mam podobny problem krew w moczu i straszne pieczenie wczesniej nigdy nie mialam krwi w moczu co prawda to bardzo nie wielka ilosc ale juz sie martywie co sie dzieje jak narazie zjadlam urosept mam jeszce furagin z poprzedniego leczenia ktory zapewne tez zjem
|
Anonim
|
# Posted: 19 Sty 2010 13:22
Odpowiedz
Ja miałam krew w moczu i to tak, że sikałam normalnie krwią a nie odrobinę. Przeraziłam się ogromnie, wcisnęłam do lekarza a tutaj lekarz, że pewnie zwykłe zapalenie pęcherza (po intensywnym seksie i nie załatwieniu się po nim :/). Furaginum, ProUro i termofor i po sprawie :)
|
Anonim
|
# Posted: 30 Sty 2010 22:44
Odpowiedz
Mialam silne bole przy oddawaniu moczu - mocz byl z krwia POMOGLA mi Masc ziolowa rozpuszczana w cieplej wodzie -nazywa sie FITOLIZYNA"jest b/recepty, ma niesmaczny zapach - Ale b/Skuteczna od kilku lat mam spokojz pecherzem POLECAM Zycze Zdrowia Danusia
|