| Autor |
Wiadomość |
natalia133
Użytkownik
|
# Posted: 28 Maj 2008 05:45
Odpowiedz
Od jakiegoś czasu zauważyłam że kiedy stoje moje kolano jest jakby opadnięte bardziej na dół(tzw. spuchnięte pod żepką) byłam u lekarza i przepisał mi leki i nie pomogły potem pojechałam na prześwietlenie (w opisie: zaostrzenie guzków międzykłykciowych ,szpary stawowe w stawach kolanowych symetryczne,węższe obustronnie gł. w częściach przysrodkowych.) następnie poszłam z badaniami do lekarza a on pow. że nic tam takiego nie widzi...dostałam skierowanie na tzw.rechabilitacje...ale nie poszlam bo opuchlizna potem zeszła a teraz znowu mi tak jakby coś w kolanie przeskakiwało i mam tak jak na początku spuchnięte!!( mam 15 lat) co mam robić??? odp. PROSZĘ to ważne!!!...
|
|
|
Anonim
|
# Posted: 4 Mar 2009 13:19
Odpowiedz
Moją mamę(50 lat) boli kolano i w opisie prześwietlenia też jej napisali "zaostrzenie guzków międzykłykciowych". Trochę pomaga jej Ratiogel, a ketonale, maść końska nic nie dawały
|
Anonim
|
# Posted: 25 Lut 2010 15:07
Odpowiedz
JAK TO WYLECZYC
|
Elizka
Użytkownik
|
# Posted: 8 Kwi 2010 15:56
Odpowiedz
Ja mam problemy z bolem stawow kolanowych, glownie te objawy pojawiaja sie po moich aktywnosciach sportowych: rolki, rower. Masci przeciwbolowe, przeciwzaplane stosuje, ale ostatnio slyszalam, ze lepiej wzmocnic chrzastke stawowa np zinaxinem i wtedy bedzie to korzystniejsze. Czy ktos moze stosuje z was tego typu preparaty?
|